De syv Svanesøstre er Norge, Sverige, Finland, Danmark, Færøerne, Island, Grønland.
kraften af de 7 nordiske landes sten er forenet med den feminine energi af de syv søstre og 7 stjernen fra pliaderne som bære kraften, renselsen og foreningen af den nordiske kraft til løft på moder jord for det højeste gode for alle.
 
  
.
Anette, Kjerstin og Takanaiya
Indviede den første af de syv søstre til den hellige portal Kjerstin er Samer fra nordnorge, hun lagde urkraften fra hendes formødre og fædre i stenen.
Tak for kraftfulde dage til Grandmothers Danmark.
Norge Stenen:
 
Grønland Stenen :
Vibe Maegaard tog med hjertet opgaven at arbejde med den grønlandske overførsel og forening til portalen på sin rejse til Grønland sammen med sin Væbner Vagn, her fandt hun frem til stedet hvor Erik den røde blev leder af nordboerne på grønland og ingen tvivl om at dette var kraftstedet som havde sendt symbolet til hende. Sammen med den grønlandske kraftfulde Maria blev energien overført og jeg selv tog imod i portalen. 
Der blev gennem flere ceremonier renset op i voldsomme traumatiske gamle energier på grønland. Taknemmelighed sendes til de to skønne Shaman kvinder.
Grønland
Grønland
 
Grønland
 
Modtagelse af energien fra grønland
 
Islands stenen:
Jeg tog selv til island for at modtage kraften og overføre ennergien til portalen, jeg fik den meget kraftfulde vikinge urkraft at mærke og kontakt til hvalerne, jeg overførte energien og Shaman white flame og Shaman Taalas tog imod herhjemme.
 
 
island regnbue velsignelse
 
Under regnbuen ligger guldet her er beviset fra energiarbejdet på island
 
Island
 
Færøerne:
Jeg blev hentet af hvalerne om natten da jeg var på island de ledte mig helt ud til grid no10 et punkt jeg er sat til at rense op gennem den blå flamme som ligger lige mellem grønland og island derefter blev jeg ledt videre til færøerne hvor jeg fik den kraft med hjem og medicin som jeg skulle lægge i stenen i portalen.
 
Færøerne
 
 
 
 
 
 
 
 

Den Hellige Portal

 
 
2022
 Jeg har nu portalen med i hjertet,
Energien arbejder igennem mig lige meget hvor jeg kommer.
En gave at få lov at skabe denne hellige portal.
 
        Portalen til forening af fred og kærlighed til alt levende
fra sted til sted, fra land til land, i dig og i mig.
 
Hvordan påvirker den hellige portal?
Derfor er portalen også god for børn.
 
  
At træde ind i portalen er som at komme hjem i sig selv. Hjem til det sted, der er rart at være, som vi længes efter og som vi har ledt efter udenfor os selv. Her mærker du balancen stille indtage din krop og dit sind, du løftes ud af din travle virkelighed og en ny virkelighed tager stille form i dig og vil stille udfolde sig i dit levede liv. Du kender nu til, dit eget indre væsen og kan i livet finde dette udgangspunkt ved at søge naturens stille støtte. Under rejsen mod dit indre væsen, kan din rejse føre dig gennem verdner du end ikke kender, men kun for at bringe dig hjem i dig selv.
 
13 November 2017
 
En lille deling fra en samtale med Gud.
Jeg har idag siddet og talt med det guddommelige, herfra lyder det at det vi har skabt er en `Hellig Portal ` Denne Portal skal hjælpe os alle derhen hvor vi lever fra det hellige sted i os. Alt arbejde, der udføres i den ´Hellige Portal, er med direkte energi fra den højeste guddommelige Kilde, til alles bedste. Alle der træder ind i denne portal vil gennemgå en transformation, der åbner det hellige rum i hjertet. Denne åbning vil være permanent og den direkte vej ind i, det vi kalder 5 dimension på jord. Dvs at alle der vælger at få healing i portalen vil stille begynde at agere i sit liv udfra et nyt udgangspunkt.
 
Shaman TiaraMoona WhiteFlame
 
Jeg så en søjle af lys stige fra Moder Jords indre og op i vores hellige cirkel og lysets navn var kærlighed. Og jeg så en søjle af lys stige ned fra himlen og møde kærlighedslyset i vores cirkel og lysets navn var kraft. Og de to lyssøjler dansede i cirklen og midt i lyset var to gyldne og lysende væsener i skøn omfavnelse. Kraften og kærligheden dansede med hinanden og fra midten af cirklen rakte de ud efter os allesammen og indbød os - dig og mig - til at være med i dansen. De kiggede ikke efter om du var stor eller lille, sort eller hvid, barn eller voksen. Alle kunne være med. Og i denne dans samledes alle religioner og alle folkeslag, det der er foroven blev forenet med det der er forneden. Jeg så det nye menneske blive født i hjerte og lys.
 
Margit Kristensen Ny Tids Shaman og kunstterapeut.
  
Min rejse i portalen Et billede af 3 Nytidsshaman trommer - en lille mørkebrun hestetromme, en stor rådyr dobbelttromme og en lille hvid hestetromme kom til mig og var med til at starte min rejse i portalen.Jeg skulle selv bygge dem fra bunden af og det startede en dyb udrensning i mig. Jeg blev ført tilbage til tidligere inkarnationer og fik indsigter, som jeg kan bruge til at forstå nogle af mine reaktionsmønstre i dette liv. Jeg fik et sjælssymbol, som har fulgt mig hele vejen i arbejdet i 
portalen. Forskeren er vågnet i mig - i opbygningsfasen af portalen fik jeg vist en energi og et svingningsmønster. Dette forsøger jeg at arbejde videre med, da det gav harmoni i kroppen. I portalen er alle religioner samlet som en ren universel energi. For mig bliver det til: Vær et godt menneske.
 
Hannah Annette Hjort Nielsen - Sitara - Woman of its ovn
 
 
I tiden før vi startede på Den nye portal var der nætter hvor jeg ikke kunne få varmen, det viser sig så hen af vejen at det er Snedronningen som har banket på. Da vi lagde hånd på den sidste cirkel i manifestationen af portalen gik det op for mig at hun ville kommunikere med mig, hun fortalte at de nordiske fugle er hendes budbringere. Kort efter fik jeg hendes navn hun hedder Drin, og derefter var der så mange stjerneskud på himlen som jeg aldrig har set før 👼wow. De kom alle vandret og samlede sig til en magisk ring og lagde sig lige over mig. Derefter blev det fortalt mig at HELE VORES SOLSYSTEM TAKKER OS.VI har ingen anelse om hvor stort det er det vi har skabt. Tak
 
Shena Wahle Woman - Shaman Fidji 
.
   
 
Da Vi lavede den sidste ceremoni i cirklen fik jeg et billede af 2 store søjler uden om cirklen, de vibrerende i hver sin retning og inde i midten så jeg Yggdrasil som også var gylden.Budskabet for mig var at her stod jeg i en sjæls port/portal og at alle der træder ind i cirklen ville kunne få kontakt med sine formødre /forfædre og de kommende generationer Hørte også ét meget fin/sart klokke spil.
Taknemmelig er jeg over at være med til at skabe denne port og de ting Vi kan udrette der 💚💚💚
 
Aiyana Celeste - Gudinde af hjertet - Medicin Kvinde

 

 


 

   

 

 

 

 

 

Magi 

Vidste du at Norden går forest i de høje vibrationer? Hved du hvem du er? At det er tid til at komme hjem og bære balancen i dig selv? At din kraft og sandhed er den største gave du kan give til moder jord?

........................................................................................................

Billedfil af portalens tilblivelse

https://youtu.be/ajG6OCKyCS4

Den Hellige Portal 

Er kanaliseret af Takanaiya Schanne ejer af Shamanhulen. Portalen er født i et kraftfuldt samarbejde af nordiske shamaner hun selv har uddannet. 

Zelinna Taalas - Gyldne Vinge

Golden Eagel

Okatari - Goodness - Syngende Ulv

Hannah Annette Hjort Nielsen - Sitara - Woman of its ovn

Hannah

Elna Jakobsen - Regnbuens dansende Bjørn

Kirsten Andersen - Standing Woman of the heart

Takkoda - Humor i vind

Shena Wahle Woman - Shaman Fidji

Tiara Moona - White Flame

Aiyana Celeste - Gudinde af hjertet - Medicin Kvinde

Margit Kristensen Ny Tids Shaman og kunstterapeut. 

Væbner Kristian har støttet op omkring de tunge sten og holdt den maskuline energi i Cirklen  

Velsignelse af kraften i Nord 

  

Velsignelse af kraften i Vest 

 
 
  
 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Strandvejen 96 - Sofievej 7a., 2900 - Hellerup | Tlf.: 60 71 02 22