Shaman Forløb.
Nyt hold starter.
September 28/29
12 weekend moduler
Vejen til din indre Shaman
 
Moduler 2019.
1.28 -29 sept
2.26 -27 okt.
3.23- 24 nov.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
 
Enhjørninge.
moduler:
 
6. 16-17 marts
7. 13-14 april
8. 11-12 maj
9/10 - 7-10 Juni
Vission/indvielse
 
Shaman fødslen fortæller at du nu har gået en vej hvor du har ryddet grundigt op gennem shamanens redskaber som du har fået tildelt og lært at bruge på dig selv og andre. Du har nu mulighed for at fortsætte din rejse med disse redskaber alene, eller fortsætte rejsen mod Sjælens rige i et fælles åben supervisions team af andre som har gået vejen, her arbejder vi og træner til at blive ny tids fødselshjælper gennem sjælsporten.
 
Ny tids Medicin.
Porten til Sjælens rige.
Nyt kanaliseret forløb, hvor du bliver terapeuten der guider folk igennem sjælens rige og ryder op i livene du har gået på jorden.
Åbnes op i forløbet 2019.
 
 
Den Hellige Portal 
 
Den Hellige Portal
 
Kraften af Bedstemor Pil
 
Indvielses ceremoni
 
Ceremoni med vindene
 
Kraft Planter - Fordybelse
 
Kraft Planter
 
Ceremoni - lyd
 
 
 

Vejen til din indre Shaman

 
 En Vej til at leve og videregive den nye tids skabene kraft
 
Den ny tids Shamanisme
 forening i kærlighedens lys, Jeg er, Du er, Alt er.
 En Vej til en højere hjerte bevidsthed, ind i naturen i dig selv,
 kærlig respekt til dig selv, andre og Moder jord
VI løfter i flok - DEN NY JORD
 

 

 
kom og mærk ind om det er noget for dig
Vejen til din indre Shaman 12 moduler - Sjælland
Gratis Infomøde på Sjælland: 20 Juli kl.16 - 17

infomøde om forløbet for jer som er interesseret i at være med på et hold på sjælland mødet foregår i Ringsted.
på Livetssted Haslevvej 81B
Efter Workshoppen Spred dine vinger. 
Hjertelig Velkommen:
Tilmeld dig dagen på en sms til 60710222
 
 
Nyt hold opstart 28-29 september 2019
Vejen til din indre Shaman 12 moduler
 
  

Bål CeremoniCeremoni

    Magiske Planter       Indvielse     Pile Zodiak   
                        Pileceremoni ud af begrænsende mønstre
 
De 4 Vindes medicin, runernes kraft, overførsel af energi gennem regnbuens kraft og med 9 stjernen åbner vi porte til Sjælens rige.
Du ved hvem du er, du er tro mod dig selv og står stærkt i din kraft, du går der hen hvor livet kalder i harmoni.
 
 
      Denne Meditation vil være en del af de nye forløb                 
 
Hjertelig tak for din interesse for det nye hold, Det er vigtigt at vi får en snak og møder hinanden inden du beslutter dig.
Den nye tids Shaman skal bære Renheden ind på jorden.
Det er et meget smukt arbejde og vi bliver renset dybt.
Vi skal ikke længere bære den tunge vej til at blive Shaman, vi får lektierne gennem krop ,sjæl og ånd i samarbejde med naturens redskaber og livets processer. Moder jord har din visdom lagret og åbner porte når du er klar,
hjertes Vej ind i din egen sandhed, skønhed og kraft.
 
 
Alt kan vendes til kærlighed og lethed i den ny tid.
 
Er du klar til t gå din kraftfulde vej, gennemgå mange indvielser og Rejse et helt nyt sted hen i din proces ?
Dette uddannelsesforløb er dybt intensivt indre arbejde og samarbejde med hinanden i jeres gruppe, som er sammensat fra et højere sted, som står klar til at sende os mange skønne smil, tåre, styrke, mod og Tillid.
 
Du/i vil komme til at se på livet på nye måder og slippe manipulation og dramaer Du/i vil opdage hvor og hvorfor du/i lever i mønstre som ikke længere tjener dig og slippe illusioner og åbne op for dine ægte følelser og følge dit hjerte, jo dybere vi kommer, jo mere klarhed du opnår, jo større kraft og klarsyn vil du skabe og du vil sige ja til dine helt egne specielle evner og talenter.
 
Du lære at blive i din egen energi, du lære at heale dig selv, rejse i dig selv - løfte dig selv og andre ud af en hver form for stress, tung energi og begrænsninger i samarbejde med naturens redskaber.
 
Det er et forløb, som lytter til din sjæl og dine talenter, sammen finder vi de røde tråde i dig, og væver dem sammen,så du kan bære din ægte og sande kraft, du kan bruge redskaberne helt på din egen måde. Redskaberne kan sammensættes med alle healings - og terapiformer for dig, som er behandler i forvejen. 
 ......................................................................................................................................
 

 Kære Takanaiya – Smukke Svane 

Jeg fandt mig selv i paradisets have i et med mig selv, universet og med et fantastisk samarbejde med alt hvad der lever og gror på moder jord, ikke nok med det samarbejder jeg med de fire vinde og modtager en ubeskrivelig hjælp til mit eget og andres liv.
Jeg lever i dag med et åbent hjerte fyldt med kærlighed og respekt til alt levende på jorden, omhyldet af sunde naturlige grænser.
Jeg takker af hele mit hjerte for at du har været med på min vej igennem til det at blive indviet i Shamanens redskaber.
 
Vejen har ikke altid været let, men en kæmpe udfordring.
Du har været en fantastisk Mentor, og jeg lægger hånden på mit hjerte når jeg tænker på hvad du selv har, måtte gennemgå på egen krop på vejen igennem sammen med mig.
Jeg har arbejdet med mennesker igennem mange år, og havde på ingen måde forudset denne kæmpe udvikling, udvidelse og forvandling på så kort tid. Mit liv er vendt 180* grader. Jeg har fundet hjem hvor jeg hører til i mig selv, og sluppet alle former for begrænsninger. Jeg er fri og synlig, hvor jeg før gemte mig. Og jeg glæder mig til hver eneste nye dag.
 
Jeg ønsker dig lykke til med Shaman uddannelsen i fremtiden, jeg kan varmt anbefale den til andre og ønsker at flere vil melde sig og tage udfordringen op, og klare sig igennem de prøvelser det er at finde ind til sin inderste kærnes væsen.

Moder Jord har brug for mange flere af os.
Du er i mit hjerte. Tak kærlig hilsen en glad kursist.

 

.....................................................................................................
 
 
  
Vil du være en del af en Medicin Cirkel ved hytten Broager Sønderjylland
 
Se mere her:
 
 
 
Takanayia er et medie som kanaliserer ny medicin til den ny tids højere bevidsthed, vejen gennem 3 -7 dimension på jorden, redskaber bliver opgraderet og løfter/opløser den gamle tunge energi som vi havde/har adgang til og som skabte frygt for hinandens kraft.

Takanayia skabte sin første tromme af råskind for ca.12 år siden sammen med Shamankvinden Jonnya, herefter kom de gode gamle opstegne mestre til hende og lærte hende om at kanalisere den ny tids kraft direkte i de hellige trommer gennem ceremoni. 

Derefter har hun gået sin vej sammen med White Eagle medicine woman fra Alaska hendes fantastiske kanal har vejledt Takanaiyas vej gennem store indvielser.  
 
Som tiden er nu fortsættes rejsen sammen med nogle af de kursister jeg selv har uddannet til at bære redskaberne og holde kraften, vi samarbejder i synergi og har fået den skønne titel som fødselshjælpere til at bære sin sjæl i kroppen og følge sit hjerte for det højeste gode, som er så vigtig for at blive i balancen i de høje vibrationer som moder jord åbner for nu, og som hele vores samfund skal lære rigtigt meget af.  
 

 

Fred i mig fred i verden

Stortrommens hjertelyd i synergi for fred og kærlighed

 Pile Zodiak

 Pile Zodiak

Vejen ud af begrænsede mønstre 

Shaman forløb

Renselse og opgradering af Shaman krystaller

 

 Cirkel runde og samarbejde i synergi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Nyrupvej 19, Ørsted, 5620 Glamsbjerg - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22