Ceremonishop.dk er lukket ned.
Jeg begynder nu at ligge lidt varer ind her i den lille shop, efter jeres ønsker, Så Skriv endelig til mig hvis du søger et Shamanistisk redskab, så skal jeg forsøge at skaffe det eller skabe det.
 
Shoppen her sælger:
Trommer
Rasler
Røgelse
Krystaller
 
Der er kun få trommer i øjeblikket, der kommer flere til foråret.
 
følg med på instagram
eller FB.
https://www.facebook.com/Shamantrommer.shamanhulen.fyn
 
 
Send din bestilling i kontakt:
Betaling MP. 20457 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Shamanhulens Ceremonishop

                                               

 
 Shamantrommer
 

Trommer til salg, ses på billedet.Priser fra. kr.1000 - 2800,- 

Ønsker du at lære dem at kende er du velkommen til at bestille en tid til et besøg, eller du kan få lydfiler tilsendt. 

 
Peru rasler pris.kr.299,- den smukkeste antenne, indviet i ceremoni.
 
SHAMAN Raslen - er en slags "levende antenne af Kraft, som kalder vores hjælpere fra den anden side.
Raslen bruges i shamanistiske ritualer for påkaldelse af spirits til helingsprocesser.
Raslen er udstyret med sin helt egen Ånd og personlighed og kalder det højeste gode for dig.
Raslen hjælper dig med at gå gennem overgangen fra et niveau af virkelighed til et andet. Fra hovedet til hjertet, mærk renselsen og den fine energi der ankommer når du bruger den.

Du kan rense dig ved brug af raslen og bliver mere åben og begynde mere tydeligt at forstå, hvad der sker i åndernes og din egen indre verden.
Raslen er et symbol på enhed af modsatte principper. I mange traditioner symboliserer raslehåndtaget maskulin livskraft, mens dets hule del er et symbol på feminine kreative energier. Frø, sten, fjer og krystaller og andre genstande inde i raslen betragtes som forfædrenes stemmer.

Når du bruger raslens vibration af kosmiske kræfter, spredes energien i alle retninger. Lyden beroliger forsigtigt sindet og bremser frekvensen af stråling fra den menneskelige hjerne og arbejder som en "bro mellem verdener"; derfor er rasler skabt fra fortiden til at beroliger grædende babyer.

Raslen bruges til alle former for Ceremoni og kald, renselse, åbne hjerter, opløse destruktive tanker m.m.
Alle Rasler i Shamanhulen er indviet for det højeste gode til moder jord, og kan kun bruges i lysets tjeneste. 
 
 
 
 
kaktus rasler: 10 cm m/fjer kr.40 eller 3 stk kr.100.-
Kaktus Rasler: 30 cm kr.50,- pr.stk 
 
 
50 ml. Rose el. Timan kr.50,- 
 
THYME – Timian.
Hjælper dig med at give slip på gammelt stof.
En vidunderlig evergreen busk, der anvendes, medicinsk og shamanistisk. En forfriskende duft der er brugt over mange århundreder. Traditionelt brændt som røgelse.
Bruges også i badet. Duften af timian gør dig stilfuld, velplejet, klar og attraktiv.
Den renser og opløser melankoli, håbløshed og andre negative vibrationer, især efter et familie drama eller under en lang sygdom.
Thyme er fremragende i rituelle bade og rensnings ceremonier, når man søger at give slip på det gamle og begynde på ny.

Den skaber en fin tåge og opløser destruktivt affald og opdatere og renser et rum med øjeblikkelig virkning. Hvert blomstervand har sin egen unikke frekvens. En fin tåge fordampes i luften, der efterlader duften som spreder sig ud i virkelighedens porer.
THYME - Timianvand indeholder alkohol, vand og timian æterisk olie.
 
🌺 Agua Floresta Palo de Rosa kr.50,-
Palo De Rosa har en vidunderlig forfriskende og blomstrende aroma med en let træagtig undertone. Denne blomstervand / spray blanding beroliger dit sind og dine sanser. Den stimulere anti-depressive og har opløftende egenskaber, det vides at den bringer ild og hjælper med at genvinde din energi naturligt.
 
 
 
Agua de Florida Ceremoni: 100 ml. kr.125,-
Er blevet populær over hele verden.
Dette berømte blomstervand opfattes som magisk vand, der kan bruges til næsten ethvert formål. Agua de Florida Ceremoni blander mange forskellige blomster, æteriske olier i alkohol, herunder lavendel, bergamot, appelsinskal, neroli, rose, nelliker, kanel, melisse og gurkemeje.
Denne version er produceret i Peru.
 
Palo Santo spray, Bursera graveolens 100 ml. kr.125.- 
En kombination af Aqua de Florida vand og Palo Santo æterisk olie.
Anvendes også som en beskytter i magi, for at fjerne uønskede tankeformer og tunge vibrationer, for at stimulere til at vise følelser, og for at undertrykke dem, der taler for meget, og til at berolige steder, hvor der er et overskud af energi til stede.
Denne blanding passer godt ind i den daglige praksis og virker i enhver ritual indstilling.
Vid at den er ekstremt kraftfuld.
Palo santo anvendes meget i shamanistiske ritualer, ceremonier og rensning af rum og mennesker.
Denne nye serie af aromatiske blomstervand under navnet "Agua Floresta". Er Et nyt udvalg af guddommeligt duftende blomstervand til rensning af energier og rum.
De er produceret med det formål at opløse negative energier uden røg eller behovet for at brænde røgelse stokke eller trækul.
 
 Agua Floresta Kretensisk Salvie 200 ml. kr.200,-
I tusindvis af år er salvie blevet betragtet som en hellig, rensende, rensende og beskyttende plante.
Duften der advarer sanserne, er en tonic til sindet, skærper hukommelsen og er nyttig at have omkring sig i tilfælde af mental træthed, udmattelse og depression.
Sprøjt generøst ved at holde flasken højt og sprøjte en fin regn over dig.
For at rense et værelse, gå gennem rummet under sprøjtning i retning af hver væg og hjørne.
 
 
 Shamanisme og religion.
 
Der, hvor shamanisme adskiller sig væsentligt fra de religiøse bevægelser er ved den direktespirituelle oplevelse uden mellemmand. Viden og indsigt erfares indefra i modsætning til tro,som er noget, der overtages udefra og fra andre.Der er ingen regler og love, ingen bog man kan slå op i. Der en ingen ledere, der bestemmer,det er ingen religion. Shamanisme er universets vej, lige så mangfoldig som universet,derfor er shamanisme en personlig udviklingsvej.

Shamanisme er blottet for teori, den er et rent oplevelsesbaseret erfaringssystem.I enhver Religion findes begrænsninger.

I den ny tids Shamanismen opløses alle former for begrænsninger i det enkelte menneske.
Den ny tids Shamanisme hjælper menneskene fri af destruktiv frygt, begrænsende tanker, følelser, og handlinger som ofte stammer tilbage fra begrænsende religioner, magt og uvidenhed.
 
Tilbage til sjælen i hjertet, hvor du kan leve i et med dine smukkeste følelser og være tro mod dig og dem.
Samtidig er der stor respekt for alle kærlighedsbudskaber fra enhver religion, hvilket vil sige, atShamanismen er stedet, hvor vi alle kan mødes i ligeværdighed, respektere hver sin sandhed og proces uanset hudfarve og religion.

I livets shamanistiske skole tiltrækker vi selv det, vi står i, der er en højere mening med det, som sker i vores liv. Alt er en lære proces til at blive et større menneske, lige meget hvad vi har været igennem eller lært, kan vi altid ophæve vores egne begrænsninger uden, at det berører andre, og uden at skulle analysere os væk fra nuet.

OM TRO
Kun fra vores eget udgangspunkt, vores egen sandhed, er det muligt at have en tro. Ellers har vi bare adopteret andres, og det vil aldrig blive vores eget.
Tværtimod vil det få os til at føle os forkerte, fordi vi vil have svært ved at tage alle aspekter ind i forhold til en udefra kommende tro, som ikke passer til os, der hvor vi er i livet, og med det bevidsthedsniveau vi har her og nu.

Troen er ankeret, ankeret til os selv og til meningen og den indre fred. Vores egen tro behøver ikke have noget navn, eller være knyttet til en bog eller at have en beskrivelse. Ikke et ord.
Det kan være en indre fornemmelse for vej og mening. Din egen tro.
 
Takanaiya Schanne Bruun | CVR: 30254953 | Kongensgade 13,Baghuset, 5000 Odense C - Fyn | Tlf.: 60 71 02 22